Over Banditaz

Banditaz op de marktLiefde voor mooie kleding , dat comfortabel zit en duurzaam geproduceerd is. Van een goede kwaliteit, altijd combineerbaar en tijdloos .

Mijn naam is Sandra Achterberg en ik ben in 2014 begonnen met mijn bedrijf Banditaz. Eerst op markten, toen kwam de webshop erbij en nu heeft Banditaz  een shop in Giessenburg in de Graanbuurt bij Het Grasdepot aan de Doetseweg nr. 40.

Kleding en mode hebben altijd al mijn grote interesse gehad.  Het leuke vind ik om een eigen stijl te creëren die met je eigen tijd meegaat.

Onmisbaar in iedere  kledingkast zijn enkele kwalitatieve tijdloze kledingstukken. Kleding en accessoires waar je jarenlang plezier van hebt en niet zo ‘tijdgebonden’ zijn.

Hoe en waar de poncho’s en vesten gemaakt worden vind je onder Produkt informatie . Eerlijke en duurzame mode bij Banditaz.

Mijn idee achter Banditaz is mooie, leuke en tijdloze kleding bij elkaar te verzamelen voor mannen en vrouwen en af en toe iets voor kids.

Kleding waar je vooral veel plezier van hebt en waar je je lekker in voelt, waar je jezelf in kan zijn. Want als je ‘lekker’ gekleed bent straal je dat ook uit !

Heb je vragen, suggesties of kledingadvies nodig ? Stuur een mail naar info@banditaz.nl  en ik zal met veel plezier antwoorden. Heel veel plezier op mijn site !

Liefs Sandra.

.

Check onze uitgelichte produkten!