Over Banditaz

Liefde voor mooie kleding , dat comfortabel zit  van een goede kwaliteit en altijd combineerbaar en tijdloos is. Om die reden heb ik een aantal jaren geleden een start gemaakt met Banditaz.

Mijn naam is Sandra Achterberg en ik ben in 2014 begonnen met mijn bedrijf Banditaz. Eerst op markten, toen kwam de webshop erbij en nu heeft Banditaz  een verkooppunt in Gorinchem bij Sterrenlichtwinkel in de Haarstraat. Het bedrijf zelf heet Banditaz en ik koop mijn kleding in in landen als Portugal, Thailand, India, Nepal, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Hierbij wordt gelet op eerlijke handel , productie en goede werkomstandigheden van de mensen die ervan moeten leven. Ook let ik goed op de kwaliteit van de stoffen en hoe het in elkaar gezet is.

Na jarenlang zelf een naai atelier gehad te hebben weet ik precies waar ik op moet letten. Kleding en mode hebben altijd al mijn grote interesse gehad.  Het leuke vind ik om een eigen stijl te creëren die met je eigen tijd meegaat. Zo zal de stijl van de kleding ook in de loop van de jaren mee veranderen. Onmisbaar in iedere  kledingkast zijn enkele kwalitatieve tijdloze kledingstukken. Kleding en accessoires waar je jarenlang plezier van hebt en niet zo ‘tijdgebonden’ zijn. Kleding waar je vooral veel plezier van hebt en waar je je lekker in voelt, waar je jezelf in kan zijn. Want als je ‘lekker’ gekleed bent straal je dat ook uit!

Heb je vragen, suggesties of kledingadvies nodig?

Stuur een mail naar info@banditaz.nl  en ik zal je graag helpen.
Heel veel plezier op mijn site!
Liefs Sandra