Privacy

Privacyverklaring Banditaz

25 mei 2018
Jouw privacy is voor Banditaz van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Banditaz.nl allemaal doen met de informatie die we over jou te weten komen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Banditaz.

AFHANDELEN BESTELLING
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig om je bestelling zo goed mogelijk te kunnen verwerken. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).
Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde externe bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen: onze betalingsprovider om jouw transactie te kunnen voltooien (bijvoorbeeld via creditcard) en verschillende postbedrijven om jouw je bestelling te bezorgen.

JE ACCOUNT
Wanneer je je als klant bij ons wilt laten registreren, moet je informatie over jezelf opgeven in de vorm van je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.
Wij bewaren je gegevens zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is. Je kunt via je account alle informatie aanpassen wanneer je dat wilt. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

CONTACTFORMULIER
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres en naw-gegevens. Deze hebben wij nodig om jouw (aan)vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

NIEUWSBRIEF
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.
Verstrekken aan derden
Wij versturen onze nieuwsbrief met een externe mail service provider. Deze provider heeft toegang tot beperkte accountinformatie, gerelateerd aan opt-in toestemming (bijvoorbeeld: e-mailadres).

ADVERTENTIES
Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt.

VERSTREKKING AAN ANDERE BEDRIJVEN OF INSTELLINGEN
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

COOKIES
Onze website maakt gebruik van zogenaamde tracking cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op je computer opgeslagen worden en informatie bevatten over website instellingen. Deze cookies zijn niet schadelijk voor je computer en bevatten geen privacy gevoelige informatie zoals namen of adressen. Cookies kunnen op elk moment van je computer verwijderd worden of in je browser worden uitgeschakeld. Om cookies te verwijderen verwijzen wij je door naar de ‘help’ of ‘ondersteuning’ pagina van je webbrowser. Let wel dat bepaalde functionaliteiten van de site beperkt worden indien je ervoor kiest om cookies te blokkeren in je browser instellingen.

Banditaz maakt gebruik van de volgende cookies:

Analytic tracking cookie
Deze cookie houdt bij hoe een bezoeker op de site terecht komt, welke pagina’s worden bezocht, hoe lang het bezoek duurt en welke webbrowser en OS instellingen gebruikt worden. Wij verzamelen deze informatie om onze site en content te optimaliseren alsmede voor het evalueren van externe marketing kanalen zoals email campagnes en affiliate websites.

Functionele cookie
Deze cookie wordt gebruikt om bepaalde instellingen te onthouden zoals uw taalinstellingen en de inhoud van de winkelwagen. Het zorgt ervoor dat de inhoud van je winkelwagen bewaard blijft als je naar een andere taal schakelt of (per ongeluk) de browser afsluit.

GOOGLE ANALYTICS
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING
Wij behouden te allen tijde het recht onze privacyverklaring te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als de nieuwe privacyverklaring gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.

INZAGE, WIJZIGEN EN VERWIJDEREN VAN JE GEGEVENS
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

KLACHT INDIENEN
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens 
Banditaz
Visserslaan 16 4201ZJ  Gorinchem
info@Banditaz.nl
06 104 497 33