Service

bepakt

Wij rekenen geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 50,-  binnen Nederland. Wij verzenden met PostNL en hanteren altijd een vast tarief van € 4.95 voor Nederland.

Voor België, Duitsland en Frankrijk zijn de verzendkosten onder de €100,- €6,95 en boven de € 100,- franco. Wil je informatie over het tarief voor overige landen stuur dan een email naar info@banditaz.nl. Je ontvangt van ons altijd een track & trace code zodat je je pakket kan volgen.

Je kunt tussen verschillende betaalwijzen kiezen. Je mag een product 14 dagen op zicht houden. Afgeprijsde artikelen mogen niet retour.

Ben je niet tevreden met je aankoop, vul dan het bijgevoegde retour formulier in. Ruilen mag ook, maar de kosten voor retour zijn voor u. Terugsturen in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje. Bij retourneren krijgt u uw geld binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket teruggestort op uw rekening.

Wij nemen alleen produkten terug, mits ze nog in nieuwstaat zijn en ongedragen. Al onze produkten worden gecontroleerd, gefotografeerd en genummerd voor ze de deur uitgaan. De kosten voor retourzending zijn voor u zelf.  Daarom bij twijfel over een maat of kleur neem contact met ons op zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met de juiste bestelling.

Veel plezier met winkelen!